SPORTOMOTIVE CARE SCAN© & CARE PLAN©

Je bezit een klassieke Porsche en wilt hiervan zoveel mogelijk genieten. Of je nu zo af en toe in je klassieker rijdt of juist zeer regelmatig, je wilt altijd op je klassieker kunnen vertrouwen. Een klassieke Porsche die weinig wordt gebruikt, vergt net zo goed periodiek onderhoud als een Porsche die heel regelmatig wordt gebruikt. Wij helpen je hier graag bij. Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met in topconditie brengen en houden van klassieke Porsches. Bij Sportomotive zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kunt rijden en maximale prestaties uit je sportieve Porsche kunt halen.  

 

Een goed onderhouden Porsche

Om je Porsche goed in conditie te houden, is periodiek onderhoud essentieel. Wanneer een Porsche langere tijd geen tot weinig onderhoud heeft gekregen, treden na verloop van tijd vaak problemen op, die opgelost moeten worden. Uiteraard zijn wij goed in het oplossen van problemen, maar wij weten als geen ander dat dit altijd meer kosten met zich meebrengt dan een doordachte, lange termijn onderhoudsplanning.  Hiermee voorkom je kostbare reparaties door achterstallig onderhoud en kun je steeds betrouwbare kilometers tegemoet zien. Daarom start onze samenwerking altijd met een Sportomotive Care Scan©. 

De Sportomotive Care Scan©

Om een goed startpunt te creëren voor een succesvol onderhoudsplan voert Sportomotive een controle uit op maar liefst 195 punten. Hiermee krijg je enerzijds duidelijk inzicht in de huidige conditie en staat van onderhoud van je klassieke Porsche. Anderzijds vormt het de basis voor een lange termijn onderhoudsplan, waarmee je met zo weinig mogelijk middelen je Porsche perfect rijdend kunt houden en de prestaties van je auto kunt maximaliseren. De 195 punten, die de Care Scan© omvat, hebben betrekking op de volgende categorieën:

  • Carrosserie

  • Motor

  • Aandrijflijn

  • Stuurinrichting

  • Remsysteem

  • Onderstel

  • Elektro

  • Interieur

  • Rijtest

De uitkomsten van de Care Scan© worden gedocumenteerd. Dit document geeft de feitelijke staat van onderhoud weer en is niet alleen waardevol bij het bepalen van het juiste onderhoud op het juiste moment, het biedt ook een degelijke onderbouwing wanneer je je Porsche in de toekomst wilt verkopen of als input voor de taxateur die de waarde van je Porsche moet bepalen. De kosten van een Care Scan© bedragen 195 euro, exclusief BTW.  

Het Sportomotive Care Plan©

Met de uitkomsten van de scan doet Sportomotive je een vrijblijvend voorstel voor een lange termijn onderhoudsplan: het Sportomotive Care Plan©. In dit plan is vastgelegd wat wij aan de Porsche gaan doen en wanneer, zodat je de kosten voor onderhoud goed kunt spreiden over een langere periode en de auto het juiste onderhoud krijgt op het moment dat deze het nodig heeft.

Meer weten?

Deze link opent een email, waarin je al je vragen over onderhoud, restauratie en/of reparatie van jouw Porsche kunt aangeven. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk na ontvangst contact met je opnemen. Geef in de email even aan om welk model Porsche (type en bouwjaar) het gaat en hoe we je het beste kunnen bereiken.

download_brochure.png

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier downloaden

© 2015 by Brigitte Broer

  • Grey Facebook Icon

Sportomotive Classic Porsches

Ambachtsweg 5

4854 MK Bavel (Breda)

info@sportomotive.nl

www.sportomotive.nl