Het pand waar Sportomotive vanaf 1-6-2021 verder werkt aan klassieke Porsches

WIJ GAAN VERHUIZEN  per 1 juni 2021!

Elke dag werken wij met veel inzet en plezier aan klassieke Porsches. Aan onze eigen Porsches, die wij restaureren en er vervolgens een nieuwe eigenaar bij zoeken (zoals bijvoorbeeld deze Porsche). Maar vooral ook aan de Porsches van onze klanten, die altijd willen kunnen rekenen op hun klassieker. Wij zorgen er - met ons Care Plan- voor dat hun Porsches betrouwbaar op de weg blijven, terwijl zij onderhoudskosten over meerdere jaren kunnen spreiden. 

 

Van twee kleine ruimten naar één grote ruimte

In Bavel werken wij nu vanuit twee aparte ruimten. Als klant merk je daar verder niets van, maar voor ons is het niet altijd even gemakkelijk en efficiënt. Daarom hebben wij gezocht naar één grote werkruimte, waar wij alle werkzaamheden nog beter op elkaar kunnen afstemmen. Bovendien krijgen wij er een professionele wasplaats voor de auto's en een eigen parkeerplaats, die volledig met een hek wordt afgesloten.

 

Op een kwartiertje rijden van onze huidige werkplaats

Uiteraard willen wij onze klanten 'uit de buurt' het gemak niet ontnemen om hun Porsche 'even' naar onze werkplaats te brengen. Daarom hebben wij onze nieuwe ruimte gevonden op een kwartiertje rijden van ons huidige adres. Voor al onze klanten (bestaande én nieuwe klanten) geldt natuurlijk ook op onze nieuwe locatie dat wij hen in overleg altijd graag thuisbrengen of hun Porsche bij hen ophalen en terugbrengen.

 

Ons nieuwe adres per 1 juni 2021 wordt:

Edisonstraat 6B

5051 DS  Goirle

Onze nieuwe locatie bevindt zich op bedrijventerrein “Tijvoort-Zuid”, dat is gesitueerd aan de zuidzijde van Goirle aan de rand van natuurgebied “De Regte Heide”. Het bedrijventerrein wordt ontsloten via de N630 (Turnhoutsebaan) die na ca. 3.000 meter aansluiting geeft op de snelweg A58 (Breda – Eindhoven). Vanaf de A58 zijn er verbindingen naar de A16 (Antwerpen – Rotterdam) en de A2 (Amsterdam – Maastricht).

We houden je op de hoogte over onze verhuizing en ontvangen je straks graag op onze nieuwe locatie!

© 2015 by Brigitte Broer

  • Grey Facebook Icon

Sportomotive Classic Porsches

Ambachtsweg 5

4854 MK Bavel (Breda)

info@sportomotive.nl

www.sportomotive.nl