Het pand waar Sportomotive vanaf 1-1-2021 verder werkt aan klassieke Porsches

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Elke dag werken wij met veel inzet en plezier aan klassieke Porsches. Aan onze eigen Porsches, die wij restaureren en er vervolgens een nieuwe eigenaar bij zoeken (zoals bijvoorbeeld deze Porsche). Maar vooral ook aan de Porsches van onze klanten, die altijd willen kunnen rekenen op hun klassieker. Wij zorgen er - met ons Care Plan- voor dat hun Porsches betrouwbaar op de weg blijven, terwijl zij onderhoudskosten over meerdere jaren kunnen spreiden. 

 

Van twee kleine ruimten naar één grote ruimte

In Bavel werken wij nu vanuit twee aparte ruimten. U als klant merkt daar verder niets van, maar het is niet altijd even gemakkelijk en efficiënt. Daarom hebben wij gezocht naar één grote werkruimte, waar wij alle werkzaamheden nog beter op elkaar kunnen afstemmen. Bovendien krijgen wij er een professionele wasplaats voor de auto's en een eigen parkeerplaats, die volledig met een hek wordt afgesloten.

 

Op een kwartiertje rijden van onze huidige werkplaats

Uiteraard willen wij onze klanten 'uit de buurt' het gemak niet ontnemen om hun Porsche 'even' naar onze werkplaats te brengen. Daarom hebben wij onze nieuwe ruimte gevonden op een kwartiertje rijden van ons huidige adres. Voor al onze klanten (bestaande én nieuwe klanten) geldt ook op onze nieuwe locatie dat wij hen in overleg altijd graag thuisbrengen of hun Porsche bij hen ophalen en terugbrengen. Het precieze adres houden wij nog even geheim. Wordt vervolgd...

© 2015 by Brigitte Broer

  • Grey Facebook Icon

Sportomotive Classic Porsches

Ambachtsweg 5

4854 MK Bavel (Breda)

info@sportomotive.nl

www.sportomotive.nl