top of page

COLLECTIE

De markt van vraag en aanbod is de afgelopen jaren aardig veranderd en dat heeft invloed gehad op onze kijk op het verkopen van (klassieke) Porsches. Omdat smaken, wensen, voorkeuren en budget zo persoonlijk zijn en het gamma van typen en modellen zo uiteenlopend, is het voor ons onmogelijk een aanbod van Porsches te hebben dat iedereen aanspreekt. Daarom helpen wij jou veel liever individueel bij het vinden van de Porsche die bij jou, je wensen en je budget past.

RL-Ad-3.jpg

Aankoopbegeleiding

 

Als je de aankoop van een Porsche overweegt, weten wij als geen ander het kaf van het koren te scheiden. Als je zelf geen doorgewinterde techneut bent, is het lastig te beoordelen welke auto's technisch gelijkwaardig zijn. Vaak worden Porsches online mooi gepresenteerd met strakke foto's, maar die zeggen meestal niets over de werkelijke staat van deze Porsches. Wij helpen je graag, zodat je weet dat je een waardevaste investering doet in een veilige en betrouwbare Porsche.

Lees meer over de mogelijkheden van onze aankoopbegeleiding

Maar af en toe vinden wij toch iets bijzonders....

 

Sportomotive heeft natuurlijk een uitgebreid netwerk van Porsche experts en liefhebbers, die ons zo nu en dan attenderen op een bijzondere Porsche die beschikbaar komt. En als deze Porsche dan echt iets heel bijzonders heeft, zoals bijvoorbeeld een unieke historie, een zeldzame uitvoering of een exceptionele staat van restauratie, dan bieden wij deze natuurlijk graag te koop aan.

Als wij dergelijke Porsches beschikbaar hebben, dan vind je ze op onze pagina 'te koop / for sale'.

Te koop: Porsche 911 (997) 3.6 Carrera 4 Coupé.

Deze handgeschakelde 997 is een bijzondere verschijning, met de combinatie van een Seal Grey exterieur en een vollederen Cacao interieur uit het 'Porsche Exclusive Program'. Meer info

Te koop: RUF Porsche 3.6 R Kompressor, waarvan er slechts 50 tot 75 wereldwijd zijn geproduceerd, nu bij Sportomotive te koop. Een solide investering en een meer dan unieke rijbeleving. Meer info.

IMG_1878-A-web.jpg
bottom of page