top of page

COLLECTIE

De markt van vraag en aanbod is de afgelopen jaren aardig veranderd en dat heeft invloed gehad op onze kijk op het verkopen van (klassieke) Porsches. Omdat smaken, wensen, voorkeuren en budget zo persoonlijk zijn en het gamma van typen en modellen zo uiteenlopend, is het voor ons onmogelijk een aanbod van Porsches te hebben dat iedereen aanspreekt. Daarom helpen wij jou veel liever individueel bij het vinden van de Porsche die bij jou, je wensen en je budget past.

RL-Ad-3.jpg

Maar af en toe vinden wij toch iets bijzonders....

 

Sportomotive heeft natuurlijk een uitgebreid netwerk van Porsche experts en liefhebbers, die ons zo nu en dan attenderen op een bijzondere Porsche die beschikbaar komt. En als deze Porsche dan echt iets heel bijzonders heeft, zoals bijvoorbeeld een unieke historie, een zeldzame uitvoering of een exceptionele staat van restauratie, dan bieden wij deze natuurlijk graag te koop aan.

Als wij dergelijke Porsches beschikbaar hebben, dan vind je ze op onze pagina 'te koop / for sale'.

Te koop: Porsche 911T 2.2 Targa - 1970  VERKOCHT

Deze sportieve 911 2.2 Targa is in 1970 in Nederland geleverd en sindsdien in Nederland gebleven. Volledig matching numbers en in zijn originele kleur Hell Elfenbein.  Heeft met zijn huidige eigenaar deelgenomen aan serieuze rally's zoals de SLS en Tulpenrally en recentelijk een intensieve tour door Schotland. Deze Porsche is sinds ca. 4 jaar bij Sportomotive in onderhoud, Zoek je een klassieker om regelmatig en sportief mee te rijden? Dan is dit de Porsche voor jou! Meer info

911-2.2-T-Targa-a.jpg

Aankoopbegeleiding

 

Als je de aankoop van een Porsche overweegt, weten wij als geen ander het kaf van het koren te scheiden. Als je zelf geen doorgewinterde techneut bent, is het lastig te beoordelen welke auto's technisch gelijkwaardig zijn. Vaak worden Porsches online mooi gepresenteerd met strakke foto's, maar die zeggen meestal niets over de werkelijke staat van deze Porsches. Wij helpen je graag, zodat je weet dat je een waardevaste investering doet in een veilige en betrouwbare Porsche.

Lees meer over de mogelijkheden van onze aankoopbegeleiding

Te koop: Porsche 911 2.7 Targa

Deze  911 2.7 Targa is begin 1974 afgeleverd aan de vrouw van acteur Gene Hackman in Hollywood. Vanaf 1997 is de Porsche in Europa en helemaal uitgevoerd in EU-specs. Volledig matching numbers, In 2016/2017 is de carrosserie door Sportomotive volledig gerestaureerd en weer teruggebracht in zijn orginele Sonderfarbe 'Stone Grey'. Sinds 7 jaar is deze auto in onderhoud bij Sportomotive. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze auto in topconditie te houden. Met deze Porsche heb je gegarandeerd veel bekijks en kun je vele betrouwbare kilometers tegemoet zien Meer info

911 Targa 1974-1.jpg

Te koop: RUF Porsche 3.6 R Kompressor, waarvan er slechts 50 tot 75 wereldwijd zijn geproduceerd, nu bij Sportomotive te koop. Een solide investering en een meer dan unieke rijbeleving. Meer info.

bottom of page