top of page

DE ACCU VAN JE PORSCHE IN CONDITIE HOUDEN
Inbouw druppellader

Ga jij je Porsche stilzetten in de wintermaanden? Sta dan even stil bij je accu. Bij langere tijd stilstand loopt een accu na verloop van tijd leeg. Dit proces stopt niet door de accu los te koppelen. Om je accu in conditie te houden biedt een druppellader uitkomst. Ook als je gedurende de zomermaanden niet zo heel erg vaak rijdt. En het is natuurlijk vooral handig als de lader is ingebouwd, zodat je alleen nog maar de kofferklep hoeft te openen en de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Zo gemakkelijk kan het zijn!

 

Winteractie inbouw druppellader
Sportomotive heeft een speciale actie: van 1 oktober tot en met 15 december 2023 monteren wij een druppellader in je auto tegen de actieprijs van 275,--, inclusief BTW. Dan kun jij straks in het voorjaar zonder problemen je Porsche starten en presteert je accu maximaal! Bel of mail voor het maken van een inbouwafspraak. Geschikt voor zowel 6V als 12V accu's.

Klaar terwijl je wacht

Het inbouwen van een druppellader doen wij alleen op afspraak. Je kunt de auto brengen en weer ophalen, maar als je het gemakkelijker vindt, kun je er ook op wachten. Terwijl jij met een kopje koffie en gratis Wifi in alle rust kunt werken of ontspannen (uiteraard met uitzicht op mooie Porsches).

noco.jpg
starten 911.jpg

Ik wil een afspraak maken voor inbouw

Hartelijk dank voor je aanvraag. Wij nemen zo snel mogelijk contact op voor het inplannen van een definitieve afspraak.

bottom of page