top of page

DE ACCU VAN JE PORSCHE IN CONDITIE HOUDEN
Een ingebouwde druppellader maakt het je gemakkelijk

Rijd je niet dagelijks in je Porsche? Sta dan even stil bij je accu. Na enige tijd verliest een accu zijn capaciteit en uiteindelijk loopt een accu leeg. Dit proces stopt niet door de accu los te koppelen. Om je accu in conditie te houden biedt een druppellader uitkomst. Sommige druppelladers moet je echter handmatig aansluiten op je accupolen en dat is toch een werkje waar je na het parkeren van je auto niet op zit te wachten. Daarom is handig als de lader is ingebouwd, zodat je niets hoeft los te koppelen en aan te sluiten. Je hoeft alleen nog maar de kofferklep te openen en de stekker in het stopcontact te steken. Zo gemakkelijk kan het zijn!

 

Inbouw druppellader
Sportomotive bouwt een druppellader in je auto voor 275,--, exclusief BTW. Dan kun jij altijd zonder problemen je Porsche starten en bovendien heb je nooit capaciteitsverlies en presteert je accu dus altijd maximaal! Het inbouwen is een eenvoudige ingreep, maar gaat wel op afspraak. Je kunt de druppellader ook laten inbouwen gelijktijdig met het uitvoeren van het onderhoud aan je Porsche. Dan gaat het in één moeite door. Het inbouwen van een druppellader kan zowel bij 6V als 12V accu's.

Klaar terwijl je wacht

Het inbouwen van een druppellader doen wij alleen op afspraak. Je kunt de auto brengen en later weer ophalen, maar als je het gemakkelijker vindt, kun je er ook op wachten. Terwijl jij met een kopje koffie en gratis Wifi in alle rust kunt werken of ontspannen (uiteraard met uitzicht op mooie Porsches).

noco.jpg
starten 911.jpg
Afspraak maken?

Een afspraak maken kan telefonisch of via email. Heb je nog vragen? Laat het ons weten. Op de pagina 'diensten' kun je lezen wat Sportomotive mogelijk nog meer voor je kan betekenen.

bottom of page