top of page

VERKOCHT

Porsche 911 3.0 SC Sunroof Coupe - 1979
Porsche 911 3.0 SC Sunroof Coupe

 

 

Sinds kort beschikken wij over deze prachtige klassieke 911 SC Coupe in Grand Prix White met stijlvol donkerblauw interieur. Deze origineel Europese auto is sinds 1986 in Nederland en verkeert in een bijzonder goede conditie. 

 

 

Algemeen

Deze Porsche is van het bouwjaar 1979 (modeljaar 1980, vroege A-serie). De auto heeft 188 pk met 133.000 km. op de teller (NAP), heeft matching chassis- en motornummer en de correcte 915/61 versnellingsbak. 

 

Koetswerk

De kleur is Grand Prix White en het is de originele kleur van de auto die vermeld staat op het lakplaatje op het koetswerk. Het lakwerk is in zeer goede conditie, dankzij een uitvoerige restauratie van het koetswerk in 2008. Het koetswerk is door ons geinspecteerd en verkeert in uitzonderlijk roestvrije staat. Bodem en wielkasten zijn voorzien van een droge underbody coating. Alle rubbers zijn in goede conditie. De Porsche is uitgerust met een origineel en goed werkend schuifdak. 

 

Motor

De motor (188 pk) is in goede staat van onderhoud en heeft een update naar hydraulische kettingspanners gehad. De motor is uitzonderlijk droog, zonder de (bekende!) olielekkages. Motor loopt mooi soepel. Lichte koppeling en goed schakelende versnellingsbak. Een echte driver!

 

Interieur

Het interieur is donkerblauw, vollederen stoelen voor en de originele half leder/half stoffen bekleding op de achterzitjes. Zowel het leder als de interieurstof zijn in uitzonderlijk goede staat (geen barsten, geen scheurtjes, geen uitdroging). De lederen bekleding van het stuurwiel is in perfecte staat. Wij hebben het gehele interieur gereinigd en geconditioneerd. Het eveneens donkerblauwe dashboard is in topstaat en heeft geen barsten. De auto is voorzien van een mooie donkerblauwe mattenset en een nieuwe kofferbakbekleding.

 

Uitrusting divers

De Porsche is uitgerust met het originele (thuiskomer) reservewiel.

 

Kom gerust kijken

Ben je geinteresseerd geraakt in deze Porsche en wil je er nog meer over weten, maak dan HIER een afspraak voor een bezichtiging, wij kunnen je dan persoonlijk meer vertellen over de auto en je laten ervaren hoe deze klassieke Porsche op de weg aanvoelt. Je bent van harte welkom!

 

Prijs

VERKOCHT

 

 

bottom of page