top of page

De Sportomotive 'Season Check'

 

Of je nu een klassieke of moderne Porsche rijdt, de zomer is toch het mooiste seizoen om ervan te genieten. 

 

Ga je op vakantie met je Porsche? Of ga je in het seizoen wat rally's of tourritten rijden? Misschien ben je van plan naar een Porsche meeting te gaan of vind je het heerlijk om gewoon lekker zelf leuke routes en binnenwegen te ontdekken? Uiteraard wil je dan wel op je Porsche kunnen rekenen en het vertrouwen hebben dat je veilig kunt rijden. Met de Season Check controleren wij je Porsche op alle systemen van veiligheid en betrouwbaarheid, zodat jij straks alleen de sleutel hoeft om te draaien om te genieten van sportieve zomerse kilometers. 

 

Een Season Check is helemaal GRATIS en verplicht je tot niets. Wij doen dit omdat we het leuk vinden nieuwe Porscherijders te ontmoeten en te laten zien hoe Sportomotive Porscherijders ondersteunt. Een Season Check doen wij altijd op afspraak. Hou er rekening mee dat je jouw Porsche een dagje kwijt bent en dat je er dus niet op kunt wachten. Na de check bespreken wij de uitkomsten met je en weet je meteen of je Porsche klaar is voor de zomer!

 

Vul het contactformulier op onze website in en wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

'

download-on-the-app-store.jpg
download-on-the-google-store.png
roads app.jfif

'Roads' by Porsche

Met deze app kun je duizenden routes genereren met één klik op de knop. De app brengt je op de mooiste plaatsen en de leukste weggetjes. Deze app wordt gratis aangeboden door Porsche. Je moet wel eenmalig een account aanmaken. Binnen de pp kun je ook routes met elkaar delen die je hebt ontdekt.  

GRATIS 'SEASON CHECK' VOOR JOUW PORSCHE

zorgt ervoor dat jij klaar bent voor de zomer!

bottom of page