top of page

HET SPORTOMOTIVE WINTERTARIEF

Aantrekkelijke korting in de wintermaanden

Iedere eigenaar van een Porsche - klassiek of modern- komt ooit op een punt dat er werk aan de auto is dat nogal arbeidsintensief is. Nadeel hiervan is dat je je Porsche dan vaak langere tijd kwijt bent, terwijl je juist elke mooie dag wilt genieten van je Porsche. Als je dan ook nog eens kijkt naar de kosten die zo'n project met zich meebrengt, dan lijkt het logisch dat dit soort werkzaamheden regelmatig worden uitgesteld:

'Ach, met een beetje moeite krijg ik hem nog wel geschakeld'

'Ja, hij lekt wel aardig wat olie, maar dat hoort er ook wel een beetje bij'

'De roestplekjes worden wel wat groter, die moet ik nog een keer aanpakken'

'Ik zou graag nog eens de rijhoogte willen aanpassen'

 

Arbeidsuren versus materiaalkosten

Het reviseren van een motor, het reviseren van een versnellingsbak, werk aan het onderstel, las- en carrosseriewerk: het zijn arbeidsintensieve projecten. Als je ervan uitgaat dat de meeste werkzaamheden voor ca. 70 tot 75% uit arbeidsuren bestaan, lopen de kosten voor dit soort projecten vaak hoog op. Daarom biedt ons wintertarief je mogelijk uitkomst. Gedurende de winterperiode (1 oktober tot en met 31 januari) krijg je maar liefst 15% korting op ALLE arbeidsuren

Gedurende de wintermaanden staan de meeste Porsches toch stil. Als wij het werk gedurende de wintermaanden uitvoeren, zorgen wij ervoor dat:

  • je Porsche binnen staat, in een verwarmde, zeer goed beveiligde werkplaats. Het verblijf van je Porsche is deze periode GRATIS

  • de accu van je Porsche in conditie wordt gehouden middels een druppellader

  • jij straks direct bij de eerste zonnestralen de sleutel om kunt draaien en probleemloos sportieve kilometers kunt gaan rijden!

Het wintertarief is van toepassing op projecten van meer dan 25 arbeidsuren en geldt niet voor regulier onderhoud.

Meer weten over de mogelijkheden van een winterproject voor jouw Porsche? Bel of mail ons dan even.

bottom of page